S-a lăudat cu creațiile sale pe un podium de la Londra, iar succesul a început să se țină scai de ea. Creatoarea de haine originară de la Chișinău Ilinca Avram a ajuns, cu una dintre creațiile sale, în celebra revistă de modă Vogue. Cum s-a întâmplat, am aflat din prima sursă.

vogue avram

„Am fost plăcut surprinsă că Andreea a ales o ținută semnată de mine, din colecția STONE. Mă bucură mult aprecierea și, desigur, apariția în una dintre cele mai cotate reviste de modă din lume”, ne-a declarat Ilinca Avram.

stiletto shadesContactată de Revista pentruEA, bloggerul de fashion Andreea Cristea ne-a spus: „Am fost invitată la multe showu-uri acest sezon și am vrut să promovez un tânăr designer român. Am văzut hainele Ilincăi la o prezentare la Londra, cu o săptămână înainte de Fashion Week și mi-a plăcut foarte mult, așa că am decis să port o ținută de la ea în a treia zi.”

Întrebată ce șanse crede că are un tânăr designer basarabean în lumea modei bucureștene, autoarea Stiletto Shades ne-a spus: „Nu cred că există o mare diferență dintre designerii români și cei basarabeni. La urma urmei toți suntem români! Eu cred că tot ce contează este cât de bun ești și cât de inovativ ești. În domeniul modei totul se rezumă la imaginație, creație și cât de bine știi să manageriezi partea comercială. Dacă combini aceste elemente, poți intra pe orice piață, inclusiv pe cea internațională.”

Distribuie articolul: