Cariera și modul de viață al stewardeselor stârnește de fiecare dată interesul, ori aceste femei își asumă o meserie pe cât de periculoasă, pe atât de misterioasă și atrăgătoare. Tânăra de mai jos subliniază un mesaj important: a fi însoțitoare de bord înseamnă întâi de toate a descoperi locuri fabuloase de pe întreaga planetă!

Faceți cunoștință cu Shalane – o tânără de 28 de ani, angajată în calitate de însoțitoare de zbor pentru compania aeriană olandeză KLM Cityhopper. Spre deosebire de marea majoritate a colegelor sale de breaslă, stewardesa originară din Utrecht a decis să-și lanseze și un blog de călătorie pe care să-și împărtășească cele mai importante descoperiri în materie de călătorie și stil de viață.

Just a little throwback to my very first long haul flight 2 weeks ago on the boeing 777-200. ✈💙 #fmbonduty #klm

A post shared by Shalane (@flyingfashionblogger) on

Stewardesa muncește în cadrul acestei companii încă de la vârsta de 21 de ani. Inițial mergea zboruri scurte și asta o epuiza nespus, pentru că avea foarte multe de pus la punct alături de numai 2 colegi. Munca la bordul avionului i-a deschis oportunitatea de a descoperi povești incitante și a cunoaște oameni interesanți, din diferite culturi: de la pasageri care emigrează, la cupluri pornite în luna de miere sau pur și simplu familii care vor să descopere Europa.

Norocul ei este că și-a găsit dragostea chiar în echipajul din care face parte.

Partea interesantă a muncii pe care o face este că nicio zi nu seamănă cu precedenta. Te trezești într-un oraș și adormi în altul, iar de sărbători petrecute acasă, în sânul familiei, nici nu poate fi vorba. Destinația sa preferată rămâne a fi orașul norvegia  Trondheim, apoi Praga, Cracovia, Florența, Toulouse și Bilbao.

Lecția „ce dai – aceea primești” este una de care se convinge în fiecare zi, în asigurarea siguranței pasagerilor. „Întotdeauna văd în asta o provocare personală, indiferent de durata zborului. Nimic nu se compară cu niște pasageri fericiți la aterizare”, spune Shalane.

În cei aproape 7 ani de când zboară, stewardesa a devenit nu doar bloggeriță, ci și fotografă. Îi puteți admira pozele fantastic de frumoase pe pagina sa de Instagram – @flyingfashionblogger, dar și pe blogul thefashionmoodboard.com.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: