Se tot spune că ediția a 6-a a celui mai romantic show de televiziune din Rusia, Holostyak este cea mai deosebită ediție și asta datorita protagonistului, Egor Kreed. 

Acesta pare a fi foarte sincer și nu se eschivează să spună totul verde în față. Fetele sunt aspru judecate de celebru interpret și pleacă din concurs la prima minciună sau la prima dezamăgire pe care i-au creat-o burlacului.

Favorita publicului este concurenta Daria Kliukina, aceasta este o șatenă absolut superbă care a ajuns cu ușurință la inima frumușelului cu ochi albaștri. Un lucru care nou ne-a atras atenția încă din prima ediție este că aceasta semănă cu celebra Xenia Deli, despre care presa din Rusia a scris că ar fi fost iubita lui Egor.

În ultimul episod Egor a dorit să o elimine de Daria  din concurs pentru că aceasta i-a făcut o promisiune, dar pe care nu a putut să e respecte. Daria i-a promis burlacului că va renunța la fumat, dar a mințit, aceasta a fost surprinsă de Egor fumând din nou. Acest lucru l-a deranjat foarte mult și pentru o clipă era gata să o elimine, dar se pare că a decis să îi mai ofere o șansă. Mai multe detalii se vor afla din episodul din această duminică.

Vezi mai multe poze cu Daria, ce spui seamănă? 

Sursa foto: Instagram.com

 

Distribuie articolul: