Cărările sorții ne duc peste tot, iar specializarea universitară poate să nu aibă nicio legătură cu ceea ce urmează să facem pe parcursul vieții. La fel a fost și în cazul armencei Rena Oganesyan. Tânăra cu specializare lingvistică a ajuns să muncească în calitate de cofetar-decorator, iar ceea ce creează acum mâinile ei, este artă veritabilă.

Rena Oganesyan decorează torturi de sărbătoare așa cum puțini alți cofetari și decoratori se pricep. Femeia impresionează prin faptul că poate crea absolut orice figură folosind marțipanul și restul instrumentarului necesar pentru crearea decorului. Jucăriile, florile, obiectele de lux, figurile umane ilustrate în fotografii: pe toate le reproduce din marțipan, obținând rezultate de-a dreptul fenomenale.

Torturile pe care le decorează Rena ajung să măsoare zeci de kilograme în greutate și metri întregi în lungime. Și asta, în condițiile în care Rena este specialist în lingvistică. S-a inspirat de la sora sa geamănă, care a început să obțină rezultate în același domeniu. Tânăra recunoaște că decorul este cea mai grea parte din creația unui tort și mai spune că în prezent, oamenii nu mai organizează evenimente fără ca să comande și torturi personalizate cu această ocazie.

Fotografiile cu creațiile sale sunt prezentate pe contul de Instagram al Renei. Tot de acolo am aflat că armeanca îmbină foarte frumos viața personală cu activitatea de decorator.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: