„Sexualitatea unei femei frumoase cu sex-appeal poate fi la zero, adică ea poate fi frigidă, rece în pat, nu își poate exprima dorințele interne, nu are o dorință bine definită, nu reacționează la stimulii bărbatului, nu ajunge la orgasm în parte sau deloc. Și aici bărbatul nu vede rezultat de la toată frumusețea asta, nu se simte bărbat, nu ajunge la orgasm și pierde dorința. Atunci sex-appealul nu mai are niciun rost și bărbatul caută să cucerească o altă femeie.”

Potrivit sexologului Adrian Sadovnic, bărbații prin definiție sunt poligami. De regulă fac sex cuminte cu soția, iar fanteziile și le realizează cu o altă femeie de moravuri ușoare. 

„Bărbații sunt poligami, încă de la romani și balcani era așa. Bărbatul se naște, prima femeie în viața bărbatului este mama. Față de mama el are dragoste, sentimente de grație, însă în subconștientul lui este pus un tabu incestuos față de sexul fizic, căci nu poți să faci sex cu mama, însă dragostea și sentimentele care le-a avut față de prima femeie, deci față de mama se trezesc pe la vârsta de 16, 17,18 ani față de prima femeie cu care va avea contact sexual. Aici apare paradoxul: se îndrăgostește și dorește sexual, are această frustrație, se căsătorește cu ea, face copii, iar frustrația crește, că nu-și poate realiza toate fanteziile cu mama copiilor săi. În acest conflict intern hotărăște să facă sex cuminte conjugal cu partenera sa și să-și realizeze fanteziile sexuale cu femeile de purtare ușoară, în afara cuplului”, explică sexologul.

00661.MTS.Still001

Tot mai des aflăm că un bărbat și-a înșelat soția chiar dacă ea arată fenomenal, are un corp frumos, e deșteaptă, frumoasă, are grijă de el. Atunci apare întrebarea: „Ce nu-i ajunge? Soția lui e întruchiparea perfecțiunii!”

„Dragii mei, există o diferență pe care trebuie să o știți. Teoria și practica. Termenul de sexualitate impune față mișto, sâni frumoși, picioare lungi, fustă scurtă, o doresc și gata, e de nota 10. Însă, asta nu are nicio legătură cu sexualitatea. Sexualitatea unei femei frumoase cu sex-appeal poate fi la zero, adică poate fi frigidă, rece în pat, nu își poate exprima dorințele interne, nu are o dorință bine definită, nu reacționează la stimulii bărbatului, nu ajunge la orgasm în parte sau deloc. Și aici bărbatul nu vede rezultat de la toată frumusețea asta, nu se simte bărbat, nu ajunge nici el la orgasm și pierde dorința. Atunci sex-appeal-ul nu mai are niciun rost. El caută sex fie din deprinderea de a cuceri ceva nou, fie din cauza pe care am numit-o. Lipsește răspunsul sexual la stimulii săi. Lipsește reacția. Ce îl face pe bărbat să se simtă mai bărbat? Faptul că o cucerește, ea se abandonează lui, se lasă în mâinile lui, este utilizată ca obiect sexual, dar el nu o va abandona după actul sexual. Dacă femeia vede această încredere de obicei se îndrăgostește de bărbat. Dacă lipsește această încredere și credibilitatea bărbatului, relația de obicei este instabilă. Femeia nu se poate deschide intim, sexual față de acest bărbat.”

Bărbatul se poate plictisi de sexul cu soția chiar dacă aceasta schimbă des lenjeria, „întărește artileria”, trece de la o lenjerie sexy la cea mai sexy din lume. El are nevoie să își schimbe senzațiile sexuale din cuplu și practică schimbarea partenerei, adaugă sexologul Adrian Sadovnic. De ce femeile își înșeală partenerul? Acesta poate fi considerat un fenomen dictat de schimbarea rolurilor în societate. Femeia preia comportamentul bărbaților. Totuși, de cele mai multe ori, femeia nemulțumită de relația cu partenerul său, alege să fie singură și îl înlocuiește cu munca non-stop sau vibratoarele.

„Femeile după natura lor, sunt monogame, fiindcă ele nu doresc prin natura sa cucerirea bărbatului, ele doresc să aleagă partenerul mai credibil , mai stabil, mai de încredere pentru a forma cuibul, a concepe copilul, iar dacă partenerul îi oferă aceasta nu simte nevoia de a căuta. Bărbații de obicei, prin natura lor, sunt poligami, cândva în natură actul sexual era scurt, la majoritatea animalelor din regnul animal actul sexual era scurt, căci trebuia să se consume până vine masculul din alt rang, altfel masculul este mâncat de un animal mai mare și mai puternic, așa e în natură.

Acum suntem o societate modernă, totul funcționează nu numai la nivel biologic, funcția de bază a bărbatul s-a schimbat, rolurile în societate s-au schimbat. Bărbații devin mai feminini, femeile mai masculine, iar aceasta dragii mei aduce deseori între noi probleme de ordin sexual, fiindcă până la urmă bărbatul vrea să cucerească, femeia să se lase cucerită. În condițiile social-moderne femeia devine un bărbat greu de cucerit , iar bărbatul slăbește de la încercările repetate, care eșuează. Tot mai des vedem femei singure, business women, care folosesc regulat sex shop-urile, vibratoarele, înlocuiesc bărbatul, însă asta nu înlocuiește partea emoțională și nu creează un cuplu armonios”, a încheiat Adrian Sadovnic.

Distribuie articolul: