Atunci când își desface cosița, rusoaica Daria Gubanova amintește de povestea Rapunzel a Fraților Grimm, cu prințesa care cucerește prin lungimea părului său. Tânăra este originară din orașul rus Barnaul și vrea să-și bată propriul record de lungime a podoabei capilare.

Daria atrage și atenția publicațiilor internaționale grație contului său de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 1o0 de mii de internauți. În descrierea profilului săi, Daria spune despre sine următoarele:

„Ador creația în toate formele sale de manifestare, îmi place să confecționez pâsle și să desenez. Ador părul lung, nu mi-am tuns cosița din 2003. Scopul meu este un păr lung până la călcâie.”

Se pare că pentru realizarea scopului, Daria nu mai are nevoie decât de 2-3 ani, iar la final, este foarte posibil ca părul să fie tăiat și donat în scop caritabil, pentru confecționarea de peruci. Secretul Dariei constă în folosirea uleiului de in:

„Poate fi folosit pe post de mască, realizând și un masaj cu ulei cald la nivelul scalpului. Masca se ține pe păr 1-2 ore, apoi se spală bine cu șampon. Puteți adăuga în mască vitaminele A, E, smântână sau ulei de măsline. Uleiul de in se consumă și dimineața pe stomacul gol, pentru a normaliza echilibrul homonal și metabolismul, dar și pentru a îmbunătăți starea părului, pielii și unghiilor”, dezvăluie tânăra care duce un mod de viață extrem de activ.

#Дашик #веснушка #рыжик #волосы #Рапунцель #растиКосаДоПят #longhair #Hair

A video posted by Дашик Губанова Веснушка (@dashik_gubanova) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: