O prezentatoare meteo din China sfidează timpul. În ciuda faptului că de 22 de ani prezintă buletinul meteo în fiecare zi, telespectatorii nu au remarcat vreun semn de îmbătrânire. În 1996, Yang Dan apărea pentru prima oară la televizor, prezentând vremea. Ajunsă acum la 44 de ani, ea arată la fel de tânără, iar telespectatorii sunt uimiți.

Prezentatoarea a primit un supranume datorită înfăţişării sale. Cei care urmăresc buletinul meteo o numesc zeiţa care nu îmbătrâneşte. Pentru a demonstra că nu este, totuşi, o fiinţă supranaturală aşa cum începuseră unii oameni să creadă, televiziunea la care lucrează femeia a creat im filmuleţ în care sunt prezentate imagini cu angajata din anul 1996 până în prezent. Filmulețul, încărcat pe rețeaua de socializare Weibo, de Ziua Femeii, a adunat milioane de vizualizări și peste 20.000 de comentarii, relatează boredpanda.com.

Citește și: Loredana a descoperit secretul tinereții: nu mai face plajă

”Mulți dintre utilizatorii de internet au crescut urmărind-o la televizor. S-au minunat de ce ei au îmbătrânit, și ea nu. Mai mult de atât, pare că întinerește, a fost prezentarea oferită de televiziunea respectivă. Mulţi oameni se întreabă care este secretul prezentatoarei, iar unii dintre ei au glumit spunând că la mijloc se află o conspiraţie şi că, întreg buletinul meteo, a fost filmat într-o singură zi. Alţii au afirmat, pe un ton la fel de glumeţ, că fântâna tinereţii cu siguranţă se găseşte în China.

SURSA

Distribuie articolul: