Noua prezentatoare a emisiunii culinare de la PRO TV „Gusturile se discută”, Silvia Petrov a avut parte de cel mai frumos moment din viața ei. Frumoasa blondă a spus „DA”.

Iubitul prezentatoarei și-a dorit ca acest Crăciun să fie întradevăr magic. Sergiu a ales o destinație de poveste: castelul Neuschwanstein din Germania și i-a adresat cea mai importantă întrebare din viața lui.

„A fost pentru prima dată în viață când nu-mi puteam controla respirația, picioarele cu greu mă țineau, iar sentimentul de fericire mă depășea.”

„Sergiu a planificat acest moment până în cele mai mici detalii. Un loc mai potrivit decât “resedința” Frumoasei din Pădurea Adormită din benzile lui W. Disney, castelul Neuschwanstein, ridicat la comanda lui Ludovic al II-lea al Bavariei, pur și simplu nu există. 🤗 Era visul meu să ajung aici, la cel mai frumos castel din lume, dar nu credeam vreodată că această vizită mă va marca pe viață. 😌 Și da, am răspuns “Yes!” în loc de “Da!” 😁 Love you!” a scris Silvia pe pagina sa de Instagram.”

Sergiu și Silvia sunt încă în vacanță și se bucură de noul statul de logodnici.

Sursa foto: Intagram.com