Senzuala artistă Katy Rain lansează o nouă producție muzicală inedită. Single-ul „Good Luck” relatează povestea unei iubiri sincere și o relație extra spațială între două personalități puternice și cum aceasta este percepută de alții.

Katy Rain îți bucură fanii cu o nouă producție muzicală. Artista lansează „Good luck”, iar videoclipul piesei este produs într-un stil old school, mai exact în stilul anilor ‘90, ce are loc în misterul nopții. Materialul duce la idea că această poveste este „veche cât lumea” și trebuie să ai curajul să fii sigur în propriile alegeri și în tot ceea ce ți-ai propus să faci.

Filmările au avut loc într-o noapte friguroasă de septembrie de către echipa OKO Production. Stilul vestimentar și look-ul artistei din videoclip vorbesc despre stările emoționale ale acesteia.

Urmăriți videoclipul lansat în această dimineață.

Se pare că Katy Rain pregătește o serie de surprize pentru susținătorii săi. Una dintre ele fiind lansarea inedită a videoclipului într-un hangar de avioane la aerodromul Vadul lui Vodă, cu un show de lumini și versiune deosebită de lansare a piesei alături de unul dintre cei mai buni toboșari din Moldova, Petru Moiseev.

Live Video Session „Good luck” la aerodromul Vadul lui Vodă.

Distribuie articolul: