După un succes remarcabil cu piesa „Pyanaya”, Natalia Gordienko revine cu o nouă premieră! Artista a lansat astăzi „Cheia” - un single semnat de moldoveanca Irina Rimeș, însoțit de un clip filmat tot la Moscova. Lansarea a avut loc astăzi, la emisiunea „Prima Oră”. „Am decis să continui tandemul artistic cu Katy Sunnykova, colaborând și la clipul muzical #CHEIA. Rezultatul este unul pe măsură, obținând un clip stilat și elegant. Totodată, vreau să-i mulțumesc din suflet modelului Alim Khokonov, pentru că a acceptat să facă parte din echipa de filmări, jucând rolul îndrăgostitului căruia eroina mea îi fură cheia inimii”, mărturisește Natalia.

 Scene fierbinți și lacrimi! De Valentine’s Day, Natalia Gordienko își prezintă clipul filmat la Moscova (VIDEO)

„Este o piesă frumoasă, scrisă de Irina Rimeș. Anul trecut am colaborat prima oară cu Irina, am mers cu ea la studio, la București. Mi-am dorit foarte mult ca ea să-mi scrie o piesă. I-am povestit istorioara vieții mele și ea m-a simțit. Eram pe aceeași undă. Cam în 4-5 zile a revenit, noaptea, spunându-mi că a scris piesa. Când am auzit versurile și am ascultat melodia, mi-au plăcut enorm.

17407559_1221417304638819_1679193275_o

Mi-am dorit să lansez piesa împreună cu un videoclip mare. Nu este o piesă comercială, este o piesă lentă, mai de suflet. M-am gândit că nu are sens să cheltui foarte mulți bani. Am avut cheltuieli foarte mari cu piesa și clipul „Pyanaya”. Am vrut să filmăm un lyric video la Moscova, tot cu aceeași echipă, cu care am filmat clipul precedent. După ce am văzut imaginile video, mi-au plăcut mult și le-am lăsat așa, făcându-le Official Video. Sper că o să vă placă și videoclipul, și piesa.

Am fost foarte sinceră și în această piesă, mi-am dezgolit sufletul. Cânt despre femeia care s-a regăsit pe sine însăși”, a dezvăluit artista, la Prima Oră.

reht

Foto: captură video

Distribuie articolul: