WOMEN ADVENTURE MOLDOVA, organizează evenimentul „WOMEN’S DAYS IN CHIȘINĂU” editia a II, având în calitate de invitate 6 femei de succes, care își vor împărtăși „rețeta lor” în cadrul celui de al doilea eveniment de mare amploare, dedicat dezvoltării multilaterale a femeilor din Moldova. Interacțiunea cu publicul de femei va fi realizată printr-un eveniment cu un concept inedit, cu toate ingredientele unei seri reușite.

Ești pregătită să REGĂSEȘTI, să REINVENTEZI și să VALORIFICI Femeia din tine? Sâmbătă și duminică, 25 februarie – 26 februarie, de la ora 11.00 – 15.00, WOMEN ADVENTURE MOLDOVA  invită femeile interesate de dezvoltarea lor multilaterală, în cadrul evenimentului „WOMEN’S DAYS IN CHIȘINĂU ediția a II-a”, care se va desfășura la Hotelul REGENCY, din Chișinău.

Evenimentul va oferi celor prezente acces la diverse informații: care este regula succesului de la Angela Gladei – manager General Total Leasing & Finance S.A, veți cunoaște cum e să știi ce vor 3 milioane de femei de la Nadia Darie, editor EA.md, veți afla despre cum se CUCEREȘETE lumea prin discurs de la VERA NASTASIU – antrenoare de dicție și discurs public, veți afla cum a reușit să schimbe viețile a peste 70.000 de femei și care sunt cele mai importante sfaturi în domeniul nutriției sănătoase de la Galina Tomaș, doctor in stiinte medicale, fondator UNICA Sport, veți descoperi care sunt REMEDIILE NATURALE pe care le poți utiliza acasa de la Veronica Kalcev – director Centru Medical Veiany si medic în medicina alternativa, fito-aromaterapeut  și veți afla despre aroma Iubirii – o lecție inedită despre puterea aromelor, manipulare și senzualitate de la Diana Giter. Seara va fi completată de degustări de șampanie și surprize.

Detalii pe events.travelpoint.md și pe Pagina de Facebook 

Biletele se pot procura si on line pe iticket.md

Compania WOMEN ADVENTURE MOLDOVA, organizator al acestui eveniment, este comunitatea în care femeile învată cum să-și valorifice potențialul în viața personală, afaceri sau orice alt domeniu. Femeile care sunt într-o căutare continuă de autodezvoltare și autoperfectiune.

„WOMEN ADVENTURE” este un proiect care va permite FEMEII să călătorească!!! Prin acest proiect, ne propunem, să informăm și chiar să educăm FEMEILE, prin consilierea efectuată de către specialiști din toate domeniile: business, turism, sănătate, frumusețe, etc. „WOMEN ADVENTURE” va deveni o lume în care FEMEIA se va REGĂSI și va DEVENI ceea ce și-ar fi dorit să fie dintotdeauna.

Detalii pe events.travelpoint.md și pe Pagina de Facebook 

Biletele se pot procura si on line pe iticket.md

 

Distribuie articolul: