Nu există tânăr care să nu fi interpretat vreodată, în gând, versuri din piesele pe care Jessie J le are în repertoriu. Artista de 27 de ani are o voce fenomenală, care a inspirat-o și pe Adriana Borș – o tânără din Moldova, aflată în SUA, care s-a filmat în timp ce cânta, simultan, cu Jessie J!

Adriana Borș se află de câțiva ani în Settle, SUA, acolo unde studiază MBA la Northwest University. Pe lângă asta, mai are și o pasiune care nu-i dă pace.

Tânăra cântă, iar una dintre piesele lui Jessie J i-a căzut în special cu tronc la inimă. Adriana are și un canal de YouTube, acolo unde publică înregistrările video cu reprezentațiile (cover-urile) sale muzicale. Canalul a fost realizat în 2009 și conține și piese interpretate în limba rusă.

Soțul m-a provocat la un karaoke cu Jessie J. Am luat-o ca pe o provocare”, spune tânăra, pe contul său de pe o rețea virtuală.

Jessie J publică pe internet diverse interpretări simultane pe care le realizează și cu alți fani, dar cea realizată cu Adriana pare să-i fi plăcut în special! „Flashlight” este o piesă lansată recent, în 2015.

Potrivit Agora, înregistrarea a acumulat câteva mii de vizualizări. Precizăm că pe site-ul Smule, diferiți interpreți cântă karaoke.

Admirați și voi acest duet fenomenal!

O altă evoluție a Adrianei:

Foto: Getty, Facebook

Distribuie articolul: