Katerina Emelianov este o brunetă focoasă care a ridicat aseară prestigiosul titlu „Miss România 2019”. Concursul a avut loc la București în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week.

Are 19 ani și este model. Katerina Emelianov a cucerit inimile românilor cu frumusețea cu care a fost înzestrată. Tânăra, originară din Chișinău, este deținătoarea titlului Miss România 2019!

Katerina a dezvăluit pentru EA.md: „Am fost copleșită de emoții încă pe parcursul evenimentului, dar când au anunțat titlul de Miss România, nu mai înțelegeam ce se întâmpla. Știam doar că trebuie să ajung la prezentatoare, să-mi iau premiul și să merg înainte. Și cred că asta a fost cea mai grea etapă a concursului! E greu să treci peste emoții și să zâmbești când ai 1000 emoții în tine”

Vice Miss România 2019 a fost câștigat tot de o moldoveancă, Felicia Ursan. Ea deține titlul și de Vice Miss Moldova 2019.

Bruneta nu este la prima participare în concurs. Anul trecut ea a obținut titlul de Vice Miss România 2018, iar Miss România 2018 a fost câștigat tot de o moldoveancă. Este vorba despre Valeria Vornicescu. La fel ca și anul trecut, Miss România s-a desfășurat în cadrul unuia dintre cele mai importante Festivaluri de Modă din România și anume Bucharest Fashion Week, sesiunea de iarnă.

Foto: Remus Nicolaescu

Katerina activează în cadrul unor agenții de modă cunoscute din Republica Moldova și România.

Foto credit: Alex Morgoci

Vezi și: Moldovencele cuceresc titluri după titluri! Miss și Vice Miss România 2018 sunt două modele de la Chișinău! (Video)