Suntem generația care a crescut cu filmele romantice europene și americane, unde nunta era prezentată ca un moment emoțional, iar accentul era pus pe mire și mireasă, mai puțin pe plăcerile oaspeților. La noi este exact invers, susține moderatoare de evenimente Diana Covalenco Noroșian. Ce avantaje are înregistrarea oficială în cadrul nunții și la ce aspecte trebuie să fie atenți mirii, vedeți mai jos chiar de la Diana.

„Vă mai amintiți filmele adolescenței noastre: Fiecare nuntă avea punctul culminant. Momentul când mireasa de mână cu un reprezentant masculin al familie, trecea prin fața tuturor, ajungând ușor la ursitul ei. Mirele, la rândul său, cu grijă și multă emoție, o săruta la sfîrșit. Ahhhhhh! Toate noi ne-am visat să avem un așa moment”, ne spune Diana Covalenco.

Care oare sunt avantajele acestui moment organizat la sală⁉️

1Emoția – înregistrarea înscenată este regizată, deci se discută din timp fiecare moment și participanții acestei părți a nunții. Emoția este la locul său deoarece, textul este personalizat, adaptat fiecărei familii, se dau unele detalii care le cunoac doar familia
2Timp economisit – deobicei perechea programează multe evenimente în aceiași zi cu nunta și de multe ori nu se reușește , iar graba e la locul său,care este acompaniată și de oboseală. Înregistrarea înscenată la sală,vă economisește timp, uneori chiar mult.
3Unicitatea familiei – la OSC vin doar persoanele apropiate sau cele care au timp. Iar la sală ele toate sunt prezente și participă la momentul vostru unic.

Diana Covalenco Noroșian moderează o înregistrare civilă în timpul nunții

Văd și câteva Dezavantaje, însă pe care lejer le puteți elimina, dacă le veți putea prevedea din timp:

1Textul – dacă nu alegeți persoana potrivită, riscați să aveti o înregistrare banală nepersonalizată ca la OSC.
Timpul – dacă alegeți să vă organizeze momentul un ofițer al OSC, riscați ca acesta să fie în întîrziere, deoarece unii din ei , programează mai multe înregistrări în aceiași zi(mai ales luna august sau septembrie)
Sper că am adus destule argumente. Alegerea vă aparține🤗 Casă de piatră”, mai spune Diana Covalenco Noroșian în postarea sa.

Vezi și: Invitații cred că este „de-a lor”. Diana Covalenco Noroșian dezvăluie cel mai important sfat dat mirilor