Aparatul auditiv nu este o alegere a copiilor și nici o sentință, ci o oportunitate. Se știe, însă, că micuții care sunt nevoiți să-l poarte, sunt extrem de complexați, mai ales când vine vorba de reacțiile celor din jur. Sunt diferiți și poartă un obiect straniu la ureche, care nu le permite să fie ca ceilalți. Mămica despre care veți afla mai jos, a decis să-și ajute fiul să treacă peste această barieră emoțională. Femeia originară din Marea Britanie reinventat aparatul auditiv, iar acum, acesta poate fi purtat cu plăcere de către orice copil cu auz slab.

Sarah Ivermee este mama unui băiețel nevoit să poarte aparatul auditiv, pentru a redresa problemele de auz. Femeia a decis să născocească un element de decor pentru aparatul de auz, pentru ca odată pus la ureche, acesta să arate atrăgător și să nu mei trezească complexe. Ba din contra, orice copil ar putea doar să se mândrească cu un asemenea design.

Freddie, fiul de 4 ani al lui Sarah, s-a bucurat nespus atunci când a văzut că implantul cohlear pe care îl purta până nu demult, a căpătat un exterior nou și arată mai bine. Mai mult decât atât, și fiica prietenei lui Sarah s-a bucurat nespus atunci când n-a mai fost zădărâtă de către colegi pentru felul în care arată implantul pe care îl poartă.

Femeia a conceput diferite accesorii și abțibilduri care pot camufla suprafața aparatelor auditive. Și pentru că și-a dorit să schimbe și viața altor părinți cu pici, a pus în vânzare aceste seturi care costă până la 14 lire sterline fiecare. Modelele sunt valabile și pentru fete, și pentru băieți.

bfd

Copiii cred în faptul că eroii din desene nimate sunt puternici și demni de respect, iar faptul că aparatele auditive au îmbrăcat o asemenea „haină” care să le amintească de acești eroi, este un argument serios pentru care copiii nu se mai simt complexați.

Foto: Pinterest, mylugs

Distribuie articolul: