Duminica, mai mult ca oricând, toată lumea se alintă cu aperitive gustoase, care se prepară rapid și nu solicită ingrediente costisitoare. Dacă ai prin frigider câteva folii de brânză topită, o bucățică de unt și niște felii proaspete de pâine, atunci poți prepara un deliciu denumit „Cheese Sticks”, care lasă gura apă pentru mic și mare!

Cheese Sticks reprezintă gustarea perfectă a petrecerilor de seară și se îmbină perfect cu un vin bun sau pur și simplu cu o limonadă.

Pentru prepararea ruladelor cu cașcaval, e nevoie de numai 3 ingrediente: o bucățică de unt și atâtea felii pătrate de pâine, câte felii de brânză topită ai în frigider.

Aplicarea rețetei va începe cu retezarea cojiilor de la feliile de pâine și întinderea lor cu ajutorul unui melesteu sau a unei sticle de vin. După ce au fost întinse, fiecare dintre feliile de aluat copt va fi răsucită cu cașcaval. Pentru că e lipicios, acesta va susține bine felia de pâine, iar rulada se va menține intact chiar și la procesul de prăjire.

cheesesticks2

După obținerea ruladelor, va trebui să pui o tigaie pe foc și să lași să se topească în ea un cubuleț de unt. Atunci când untul se va topi definitiv, e timpul să introduci fiecare mini-ruladă. Micile gustări se vor frige în unt până la obținerea unei cruste aurii. Dacă folosești o tigaie mai mare, vei putea prăji mai multe bețișoare concomitent.

Ruladele cu cașcaval trebuie să aibă crustă crocantă, atunci când sunt gata de servire. Imediat de cum sunt gata, acestea se servesc pe farfurie cu cel mai îndrăgit sos al familiei.

Foto: captură video

Sursa: YouTube/JumbleJoy

Distribuie articolul: