Veronica Costin este numele mamei, soției și bunicuței din Peresecina, Orhei, care a acceptat provocarea noastră la vârsta de 66 de ani. Special pentru noi, dar și cu ocazia hramului satului, bunica Veronica a făcut ruladă. Da, da, din aceea care se topește în gură de bună ce este, cu gem și cu nuci, dar cel mai important cu multă dragoste și bunătate. Vedeți mesajul transmis de ea. Atenție, imaginile sunt interzise pofticioșilor 🙂

„Îmi doresc în primul rând să fiu sănătoasă și să ajung cu bine să mai facem învârtite pentru nepoți, pentru copii, pentru toți oaspeții care ne pășesc pragul. Să ne fie sănătoase găinușele să facă ouă ca să punem în aluat multe, ca să fie bun. Să serbăm cu bine (Hramul), să mâncăm sănătos (sănătoși), cu copiii și nepoții împreună.

În 2020 vom avea sărbătoare mare. Împlinim cu soțul 45 de ani de la căsătorie. Ne facem planuri cum să serbăm, pe cine să chemăm și toate alte detalii.

Mihail și Veronica Costin, cu 2 dintre cei… aproape 9 nepoți!

Dacă ați simți ce aromă și miros e în casa noastră și vă transmitem și vouă căldură în suflet, pace în inimă și tot ce-i mai bun pe lume”, ne-a urat la final Veronica Costin.

Vezi AICI și celelalte vârste/femei din proiectul CEvreaEA.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: #CEvreaEA la 65 Silvia Grosu: „Și cu un animal, oricât ar fi de agresiv, să te porți cu prietenie și cu bunătate”