La doar 14 ani, o adolescentă din Marea Britanie cântă fără nicio dificultate celebrele piese ale cântăreței Whitney Houston. Acum câteva luni, fata a postat pe internet înregistrarea video în care aceasta e surpirinsă în timp ce cânta „I Will Always Love You”. Varianta lui Jade a devenit atât de populară, încât peste un milion de americani s-au îndrăgostit de vocea ei.

Fetița de 14 ani, care a interpretat irepetabila piesă „I Will Always Love You”, a lui Whitney Houston, se numește Jade Burke și este originară din Glasgow, Marea Britanie. Fata a devenit populară după ce mama acesteia a obținut acordul unui post de radio american, de a distribui întregistrarea cu interpretarea pe pagina sa de Facebook.

Wilma Burke, mama lui Jade, i-a cumpărat fiicei sale un microfon profesionist și un laptop, pentru ca înregistrările sale să iasă cât mai bine.

După ce postul de radio 95.7 KJR, din Seattle, a distribuit interpretarea adolescentei pe pagina sa de Facebook, aceasta a obținut peste 1.673.788 de vizualizări în doar o săptămână. 

Am făcut înregistrarea video acum opt luni, când încă mai aveam 13 ani. A fost un salt foarte mare ca de la câteva sute de mii se vizualizări, să ajung la peste un milion, în doar câteva zile. Am fost crescută cu muzica lui Whitney Houston. Acum, visez să facă măcar câte un duet cu Adele sau Ed Sheeran”, spune adolescenta, potrivit mirror.co.uk.

După ce va susține examenele care o așteaptă, tânăra intenționează să plece la audițiile show-ului Britain’s Got Talent. „Vreau să obțin cât mai multe calificări și, chiar dacă nu voi deveni interpretă, intenționez să devin medic veterinar”, spune fata.

 

 
Foto: HEMEDIA / SWNS Group

Distribuie articolul: