Toate au un început, mai cu seamă în afaceri – important e ca peste ani să nu uităm de oamenii, lucrurile care ne-au marcat startul și avântul. Astfel face Bismobil, compania despre care vă povesteam într-un material anterior și care a decis ca, la aniversarea de 5 ani de la fondare, să facă un dar nemaipomenit unui client. Setul de mobilă pentru bucătărie care le-a adus succesul la prima expoziție de profil la care au participat va fi instalat în casa unui client al companiei.

bismobil

Toate companiile au o istorie de viață cu multe personaje și evenimente, împletite ca linii în destin cu urme ce influențează pașii și evoluția de mai departe. În 2012, atunci când făcea primii pași în lumea mobilei din Republica Moldova, un bun prieten al companiei a venit cu ideea să participe la prima expoziție de profil din țară. O echipă de numai patru persoane a reușit atunci să creeze un concept în timp record și să amenajeze „Bismobil Genuine” la expoziție.

Bismobil

Echipa era tânără, fără prea mare experiență în domeniu, dar avea un singur scop: Să creeze mobilier individual, calitativ, să devină competitivi și să se evidențieze prin concepte unice. Anume aceste obiective, dar și „Efectul Fluture” au însemnat momentul de glorie pentru Bismobil, iar un juriu prezidat de reprezentatul regional Hettich, dl. Valdemar, a decis la acea expoziție că anume acest concept trebuie premiat pentru frumusețe, inovație, performanță în construcția unei bucătării.

Succesul companiei de acum 5 ani este dăruit din suflet clienților. Conceptul care a adus nume și glorie companiei va fi instalat în casa Nataliei – câștigătoarea tombolei organizată cu ocazia aniversării Bismobil. Extragera a avut loc pe data de 10 octombrie, iar fericita câștigătoare se numește Natalia Bargan și este profesoară de limba franceză din raionul Ialoveni.

Bismobil

„Anume acest premiu, această diplomă cu locul I a dat curaj și energie pentru câțiva ani înainte, ani cu multe provocări dar și multe vise realizate de Bismobil. Ne-a adus recunoaștere, efectul a fost resimțit prin semnarea mai multor contracte, preluarea mai multor comenzi, iar astfel avea să înceapă calea sigură spre viitor. Vrem să tragem o linie, acum în 2017, când Bismobil împlinește 5 ani: avem câteva magazine, un showroom, o echipă de peste 20 de persoane și multe planuri de viitor. Vrem să marcăm acest eveniment cu un cadou valoros, iar istoria de mai sus, confirmă valoarea acestuia. Facem o bucătărie cadou, și da, anume această bucătărie, care cu 5 ani în urmă lua locul la expoziție dorim să o instalăm în casă unuia dintre voi”, ne-au spus cu multă mândrie reprezentanții Bismobil.

Tot ce trebuie să faceți ca istoria Bismobil să devina și istoria voastră este să distribuiți povestea lor, una plină de recunoștință și care marchează un drum în care au urcat profesionist și dedicat.

DSC07947

P

Distribuie articolul: