Sarcina își lasă urmele în mod diferit pe corpul femeii, iar sportul nu garantează că mușchii abdomenului își vor reveni după naștere. O demonstrează și atleta Stephanie Rothstein Bruce, care nu s-a temut de etichetele societății atunci când a decis să-și arate vergeturile și pielea lăsată!

Americanca Stephanie Rothstein Bruce este atletă profesionistă și și-a reprezentat țara în nenumărate rânduri în cadrul competițiilor internaționale. Acum circa 3 ani, sportiva a decis să ia o pauză în carieră și să se dedice maternități. A născut doi copii minunați, iar mezinul are doar câteva luni. Chiar dacă este atletă, sarcina a lăsat-o pe Stephanie cu diastază abdominală – extindere a mușchilor ca urmare a  despărțirii accidentale a oaselor articulate, în timpul nașterii.

Burta lui Stephanie nu arată nici pe departe așa cum arăta înainte de cele două nașteri, pielea fiind afectată în mod special. Acest motiv nu a descurajat-o însă, ci a inspirat-o să le ajute pe alte femei să lupte cu acest complex. Nu a renunțat la alergări, ba din contra: vrea să-și reprezinte țara la Jocurile Olimpice de vară din 2016, de la Rio de Janeiro.

11939414_1048134988557995_1634813549_n

Știu că burta mea nu mai este atrăgătoare pentru bărbați, dar nu am ce mă face, trebuie să trăesc cu asta. Când am ieșit să alerg în top, a fost o adevărată provocare pentru mine. Dar am înțeles în scurt timp că oamenii care mă înconjoară, se comportă cu mine la fel ca înainte. Nimeni nu-și arată indignarea. Acum vreau să inspir prin exemplul meu femeile care s-au ciocnit cu această problemă. Știu nu din auzite cât de importantă e susținerea în această situație.

few

Atunci când privesc în jos, văd vergeturile care vor rămâne cu mine mereu, văd mușchi pe care i-aș putea întări și picioarele puternice care mă vor duce înainte”, spune mama.


Foto: Instagram