E binecunoscută tradiția din Vest, de a celebra Crăciunul pe stil nou, însă nu înainte de a savura splendoarea târgurilor care anticipează Sărbătorile de Iarnă. În acest an, în casele britanicilor și francezilor vor ajunge fabuloasele lumânări Made in Moldova, by Vica Diavor și talentata sa echipă de la PAO Candles – Lumânări sculptate. Mai multe detalii despre această extindere am aflat chiar de la antreprenoare.

În pragul sărbătorilor de iarnă, lumânările noastre vor ajunge mai ușor în casele britanicilor și ale francezilor. Am stabilit un parteneriat cu un magazin online, care comercializează lumânările noastre sculptate pentru decor și nunți în Marea Britanie. În același timp, avem un contract semnat cu o companie din Toulouse, care vinde produsele noastre în cadrul târgurilor tematice de Crăciun.

Primele reacții au fost foarte pozitive, iar asta ne motivează să muncim și mai mult și să reușim să aduce lumânările PAO în fiecare casă.

Important că prin intermediul lumânărilor noastre, vom promova și întreaga țară, fiecare cutie în care este ambalat produsul poartă cu mândrie logo-ul turistic al țării cu îndemnul „Discover Moldova”, așă că cine știe, poate la vară vin turiștii să ne vizite direct în atelier?!”, ne-a mărturisit talentata antreprenoare.

Felicitări și mult succes!

Posted by PAO Candles – Lumânări sculptate on 28 Noiembrie 2016

Întreaga poveste a lumânărilor PAO Candles, o aflați în acest interviu:

În 296 de minute, Vica Diavor transformă o bucată de parafină în suvenir de lux!

Foto: PAO Candles – Lumânări sculptate, Arhiva personală