Danyeil Durrant cântărea 165 de kilograme, iar după 30 de ani de diete chinuitoare, a decis să-și schimbe cardinal modul de viață și felul în care se alimentează. Timp de doi ani, a reușit să dea jos 70 de kilograme, a devenit model motivațional pentru oamenii care suferă de obezitate și intenționează să continue a slăbi până când va căpăta un exterior demn de copertele revistelor! Cum îi reușesc toate astea, aflați mai jos.

Dany a împlinit recent vârsta de 40 de ani și își amintește că a început să urmeze prima dietă încă de când avea vârsta de 10 ani. De atunci și până la vârsta de 40 de ani, însă, au urmat ani de chinuri alimentare și de depozitare a kilogramelor în plus. Acum, femeia își dă seama că vinovați de felul în care a arătat ea în ultimii ani au fost apropiații săi, care nu au observat la timp obiceiurile sale nesănătoase și au considerat că adolescenta dolofană se va transforma într-o femeie cu corp normal când va mai crește.  

Alimentația nesănătoasă, însă, a adus-o pe un alt drum. Din adolescenta durdulie, Danyeil s-a transformat imediat într-o femeie „mare” și nu s-a putut bucura nicicând de o siluetă adevărată. „Am petrecut 30 de ani visând la aceea că dacă aș putea slăbi, aș începe să trăiesc o viață adevărată. Aș fi plecat în vacanță și l-aș fi întâlnit pe bărbatul vieții mele. N-am simțit niciodată că am trăit cu adevărat”, spunea americanca, până nu demult.

Fiecare înfometare pe care o începea, se termina cu abuzuri de cartofi prăjiți sau torturi, iar spre vârsta de 40 de ani se obișnuise deja cu ideea că nu a reușit nimic în viață și că arată groaznic din cauza celor 165 de kilograme. Nu putea face nici baie normal, pentru că atunci când intra în cadă, nu putea să iasă. Din cauza frustrăsilor și a durerilor de articulații, Dany a încetat să mai meargă în parcuri, la cinema, concerte…

Totul s-a schimbat atunci când, într-o zi, i s-a propus să meargă la Weight Watchers – o comunitate a obezilor anonimi, în care oamenii se consiliază și practică diferite activități în comun. După ce a mers, a doua zi, la locul destinat, Dany n-a mai renunțat la slăbire. Și-a schimbat radical meniul zilnic și a eliminat din uz obiceiurile alimentare nesănătoase. 

Mi-am dat seama că dieta nu înseamnă nicidecum înfometare și restricționare, ci alegerea corectă a mâncării. Aleg deja doar mâncarea sănătoasă”, spune femeia acum. La începutul acestui an și-a promis să facă sport în fiecare zi și chiar s-a ținut de cuvânt. Pentru că a îndrăgit atletica ușoară, Danyeil nu încetează să se admire în oglindă și să-și pipăie mușchii. Scopul ei de acum este „să se transforme în 75 de kilograme de mușchi veritabili”, după cum afirmă chiar ea. 

Între timp, Danyeil și-a găsit un iubit care o motivează zilnic să facă lucruri mărețe. Femeia și-a făcut și o pagină de Facebook, intitulată Get down with Dany!”, dedicată tuturor celor care vor să slăbească sănătos împreună cu ea!

Foto: kcra.com

Distribuie articolul: