De astăzi – Doamna Nuțiu! Nutriționista și antrenoarea Elena Ozun s-a căsătorit astăzi și este în culmea fericirii. Aceasta a celebrat astăzi cununie religioasă și cea civilă, alături de cele mai apropiate ființe din viața ei. Ecgipa noastră a primit imagini exclusive de la marele eveniment.

Cununia religioasă

Contactată de EA.md, Elena ne-a dezvăluit emoțiile pe care le-a trăit astăzi, alături de soțul ei: „Astăzi m-am convins încă o dată cât de frumoase pot fi etapele unei relații care se bazează pe dragoste. Sunt fericită pentru toate momentele care se întâmplă în viața noastră de cuplu, acum deja și cu acte în regulă”, ne-a declarat Elena Ozun.

Vezi și: Instructoarea de fitness, Elena Ozun, a fost cerută de soție în versuri

Căsătoria civilă

Mireasa a optat pentru o rochie de tip sirenă cu coadă, despicată în față și cu aplicații floristice. Ținuta este una simplă, dar foarte specială și îi pune în valoare perfect burtica de gravidă. Machiajul și coafura sunt lejere și îi scot frumusețea naturală și mai mult în evidență.

Precizăm că soțul Elenei se numește Dan Nuțiu, iar cei doi și-au anunțat logodna chiar de Crăciun. Îi dorim Elenei Casă de Piatră, o viață fericită și plină de armonie!

Vezi și: Elena Ozun nu se „liniștește” nici pe timp de sarcină! Aceasta îți demonstrează cum își antrenează graviduțele fesele și picioarele (Video)