Prilej de bucurie în familia regală britanică. Prinţesa Beatrice a Marii Britanii, fiica cea mare a ducelui şi ducesei de York, s-a logodit cu milionarul Edoardo Mapelli Mozzi, un magnat din industria imobiliară, a anunţat joi serviciul de presă de la Palatul Buckingham, citat de Press Association.

Cei doi tineri au început o relaţie în toamna anului 2018, iar tabloidele britanice au început imediat să publice o serie de articole care vorbeau despre căsătoria iminentă a cuplului, notează Agerpress.ro.

Palatul Buckingham a dat publicităţii o declaraţie de presă: „Ducele şi ducesa de York sunt încântaţi să anunţe logodna alteţei sale regale prinţesa Beatrice de York cu Edoardo Mapelli Mozzi”.

„Alteţa sa regală şi domnul Mapelli Mozzi s-au logodit în timpul unui weekend petrecut în Italia la începutul acestei luni”.


„Nunta lor va avea loc în 2020”, precizează acelaşi comunicat oficial.

Prinţesa Beatrice – nepoată a reginei Elisabeta a II-a şi a ducelui de Edinburgh – ocupă locul al nouălea în ordinea de succesiune la tronul britanic şi este una dintre verişoarele prinţilor William şi Harry.

SURSA