Dacă până mai ieri organiza cele mai ingenioase cereri în căsătorie - astăzi se poate lăuda cu un nou pas făcut cu dreptul în organizare - nunți deosebite pentru mirii pe care tot ea „i-a logodit”. Vorbim cu Cristina Postolachi despre altfel de petreceri de nuntă, fără tradiții, fără corsete și tocuri cui, dar mai ales, fără obligații prea multe. Cum i-a reușit să schimbe conceptul, vedeți și aflați mai jos.

Revenim la nunțile în cort?!

„Nunțile în aer liber sunt tot mai solicitate. Nunțile tip petrecere sau „party”, cu mult tineret, fără tocuri cui, îmbrăcați lejer și comod. Sunt petrecerile cu mulți prieteni, unde mirii se simt liber și nu au stresul invitaților, primului dans, colaci sau alte detalii sau tradiții care se practică. Vreau foarte mult ca mirii să trăiască din plin emoția evenimentului lor, să nu stea trezi 24 de ore cu stresul coafurii și rochiei imense. Eu îi văd degajați, să reușească să facă poze (nu neapărat două ore la un panou) și să simtă acea relaxare și plăcere din eveniment”, ne-a declarat Cristina Postolachi într-un interviu acordat revistei noastre.


Am reușit să scap de tradiții!

„Savurez din plin din  munca mea și mă bucur enorm că într-adevăr mi-a reușit să scap de tradiții și am ajuns să văd că tinerii încep să tindă pentru nunți organizate în mod original, degajate. Tot mai mult alege lumea nunți în aer liber, cu muzică live, un decor lejer și multe flori de sezon. Experiența mi-a confirmat deja că piața este din ce în ce mai educată și pregătită pentru altfel de nunți decât cele tradiționale!”, ne mai declară Cristina Postolachi, wedding planner.

Vezi și: Cererile în căsătorie inedite sunt o afacere pentru ea. „Cea mai scumpă a costat mai bine de 2 mii de euro” (Video)

Cum fără masa mare?

„Tendințele le-am anunțat mai sus. Iată ce am avut în vedere prin ele, la modul real: căsătoria civilă la mijloc de eveniment; tortul la ora 23:00 și nu la final de eveniment, când nimeni nu mai vrea să guste din el sau nu mai are cine să-l savureze; un Dress code mai special, fără tocuri; fără masă mare; fără flori în celofan, dar cu o sticla de vin bun sau o carte; cu poze haioase, cu Dj și multă magie. Optăm pentru dansuri în aer liber și să știți că am găsit mult entuziasm pe chipurile mirilor și a tuturor invitaților, lucru care mă bucură enorm.”

postolachi 2

Ce înseamnă un Wedding Planner bun?

„Fiecare cuplu are propria poveste de iubire, o percepție asupra lucrurilor diferită, de aia să fii un Wedding Planner bun înseamnă să îi înțelegi pe fiecare, să le aduci ca rezultat marele așteptări și să te încadrezi în timpul ce îl ai la dispoziție. Rezultatul nunții reflectă personalitatea mirilor. Pentru că eu țin cont de preferințele lor încerc de fiecare dată să le descriu atât avantajele cât și dezavantajele pentru fiecare decizie luată, ca într-un final să îi văd fericiți. Comunicăm foarte mult și găsim împreună cu mirii varianta cea mai potrivită, ca toată lumea să fie fără stres în ziua cea mare”.

postolachi 1

Creativitatea întotdeauna câștigă!

„Rezultatul bun se datorează întregii echipe, cu care aleg să muncesc, oameni care adoră frumosul și își iubesc munca. Deoarece decorul joacă un rol aparte în ziua cea importantă eu mă bucur de colaborarea cu Koshka Art Studio – e ușor când oamenii sunt pe aceeaşi undă cu tine și te înțeleg din priviri, pentru aceasta le mulțumesc! Nika Capşa Beșleagă este cea care de fiecare data îi reușește să aducă o prospețime aparte și să creeze o frumusețe care trezește  un val de romantism, oferă culoare evenimentului, și îi descrie perfect pe miri prin stilul creat!”, ne mărturisește Cristina.

Scenariul original îl poate aduce doar o echipă profesionistă

„Continui să creez, să am un scenariu original pentru fiecare nuntă și să mă bucur la final. E greu, deoarece clienții în general sunt sceptici, mai ales când e vorba de ceva nou. Însă nu mă las condusă de sentimentul fricii pentru că deja am început să aduc noi elemente pe piață. E abia o treaptă, unde mirii au nevoie de originalitate și mult gust în ziua evenimentului. Îmi place să fiu „regizorul” unui eveniment atât de mare și să ofer bucurie prin munca mea”, a conchis Cristina.

Foto: Koshka Art Studio, Cereri în Căsătorie

Distribuie articolul: