Valentina Pelinel este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Blonda a avut o carieră de succes în modelling și actorie. Aceasta a fost căsătorită timp de nouă ani cu omul de afaceri Cristi Boureanu. Divorțul celor doi a zguduit lumea mondenă. 

(Valentina Pelinel înconjurată de fostul și actualul ei soț)

La scurt timp s-a aflat motivul separării: Cristi Borcea, fostul patron al echipei de fotbal Dinamo. Chiar dacă acesta era încă căsătorit se pare că acest lucru nu a fost un impediment pentru cei doi. Cristi Borcea a fost prieten apropiat cu fostul soț al Valentinei și chiar a fost invitat la nunta lor. Presa Românească scrie că Valentina ar fi început o relație cu Borcea încă pe când era soția lui Boureanu.

Cristi și Alina au un copil împreună acesta fiind conceput în pușcărie, unde fostul patron a stat timp de 4 ani, ia Valentina este acum însărcinată cu gemeni.

În acest weekend cei doi s-au căsătorit și  în ciuda securitatii uriase, fiind 60 de bodyguarzi la nuntă reporterii de la români o au reusit să intre atât in biserica, unde au obtinut primele imagini de la nunta din Budapesta.

Sursa foto: Libertatea.ro\ Wowbiz.ro

Distribuie articolul: