Anda Adam e pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nunta sa. Şi pentru că o dată-n viaţă se mărită, solista nu s-a uitat deloc la bani și a investit nu doar pentru evenimentul propriu-zis, ci și pentru mici „atenții” pregătite pentru invitații săi.

Când nu mai poţi, poate fata/Când nu mai ştii, ştie fata”. Aşa sună o celebră piesă, cu care Anda Adam  a „rupt” topurile anului trecut, şi iată că refrenul e valabil şi acum, când nunta ei bate la uşă. Artista s-a ocupat personal de toate detaliile, iar recent a mai scăpat de o altă grijă. A ales mărturiile pentru invitaţi, adică acele obiecte-suvenir, cu care nuntaşul pleacă acasă după paranghelie.

14-vedete-anda-adam-cu-tifetz-pe-cap_0 (1)

Am pregatit 400 de papioane albe, inscripţionate cu note muzicale. Mi s-a părut cea mai potrivită mărturie, având în vedere că 80% dintre inviţați sunt colegi din industria muzicală. Sunt convinsă că le vor purta cândva, undeva”, a declarat Anda pentru un portal de știri românesc. Accesoriul costă 50 de lei românești bucata (215 lei mdl), iar la un simplu calcul reiese că toată „afacerea” ar fi costat-o pe Anda, aproximativ 20.000 de lei ro (86. 000 lei mdl), însă cu siguranţă a beneficiat de reduceri, ţinând cont de numărul mare de papioane cumpărate. Anda (34 de ani) şi Sorin Andrei (29 de ani) sunt împreună de opt luni. Nunta va avea loc pe 7 iunie, la Vila 23 Snagov.