Au mai rămas câteva zile până intrăm într-un an nou, iar mulți dintre voi încă nu știu ce cadouri să aleagă pentru persoanele dragi de Revelion. Am decis să venim în ajutorul vostru cu 10 idei pentru un cadou original și accesibil.

1. Toată lumea-i fericită atunci când primește un cadou, dar sufletul radiază de fericire și mai mult atunci când e ceva handmade și când simte atenția cu care este oferit. În acest caz poți pregăti un colaj cu realizările reușite în acest an și  scopurile pentru anul viitor sau o lucrare care știi la sigur că va emoționa persoana dragă.

2. Un voucher cadou. Dacă nu știi ce își dorește exact persoana, dar are un magazin preferat (haine, încălțăminte, tehnică, etc.), un certificat nu i-ar încurca.

3. Poți organiza o zi de relaxare la  SPA pentru tine și soț-soție, prieten-prietenă sau pentru părinții tăi. O altă variantă ar fi o zi la salonul de frumusețe pentru femei și saună pentru bărbați. După proceduri toți vor păși în noul an plini de energie și forță pentru a-și îndeplini scopurile.

4. Dacă persoana e pasionată de călătorii, poți să-i oferi o hartă răzuibilă ca să-și puncteze locațiile deja vizitate sau cele pe care ar vrea să le vadă în viitor. Aceasta va fi un must-have pentru cei cu spirit de aventură.

5. Pentru copii ar fi bine venită o mini-bibliotecă ilustrată. Un set din câteva cărțulii va trezi interesul copilului pentru lumea înconjurătoare și se va familiariza cu noțiuni de bază (litere, cifre, legume, fructe, animale, culori, etc).

6. O sesiune foto cu tematica sărbătorilor de iarnă  pentru toată familia. Un album cu amintiri tipărite pe hârtie va aduce zâmbete ori de câte ori îl veți răsfoi.

7. Luând în considerare schimbările mediului în ultimii ani, un set eco este ceea de ce are nevoie fiecare dintre noi. Este o senzație foarte plăcută atunci când știi că și tu ajuți planeta și creezi un mediu curat pentru copiii tăi și generațiile viitoare.

8. Cine nu este fericit atunci când „ronțăie” ceva? Un coșuleț cu bunătăți mai rare sau dulciuri în forme haioase vor aduce zâmbetul pe fața celor mici, dar și a celor maturi.

9. Jocuri de masă. Cât de frumos și bine e atunci când se adună toată familia împreună sau prietenii, dar și mai frumos e atunci când toți sunt implicați într-un joc educativ. Un cadou ideal în acest sens pentru toate vârstele sunt jocurile educative de masă (monopoly, twister, etc.) 

10. Nimic nu transmite mai bine atmosfera sărbătorilor de iarnă decât decorațiunile.  Câteva lumânări parfumate cu suporturi drăguțe, globulețe cu zăpadă sau personalizate cu fotografii, diferite figurine cu Moș Crăciun sau îngerași vor fi de asemenea un cadou bun pentru această ocazie.

Fiți originali și sinceri nu numai de sărbători. La mulți ani!

Autor: Carapirea Magdalena

Distribuie articolul: