Nu numai adulților li se impune un protocol regal de la care nu trebuie să se abată, ci și celor mai mici membri ai caselor regale. Iată ce nu au voie să facă copiii din familia regală britanică!

1.Nu pot juca Monopoly

Nu se știe cine a stabilit că acest joc dă naștere conflictelor între jucători, așa că a fost pur și simplu interzis. Familia regală britanică a fost expusă mai multor scandaluri de-a lungul anilor, așadar nu s-a dorit adăugarea unor noi tensiuni între membri ei. Și mai ales din cauza unui joc!

2.Nu primesc cadouri de Crăciun

Prințul George și Prințesa Charlotte nu respectă aceleași tradiții ca restul semenilor lor. Totuși, nu trebuie să tragem concluzia că la cei mici din familia regală nu vine Moș Crăciun. Vine, dar în Ajun, nu în dimineața Crăciunului. Se pare că este o tradiție germană pe care familia regală din Marea Britanie o respectă de ani în șir.

3.Trebuie să învețe mai multe limbi străine

În calitate de regalitate, chiar și copiii călătoresc în aproape toate colțurile lumii, așadar e necesar să știe câteva limbi străine. Prințul George și Prințesa Charlotte au început deja să învețe spaniola, iar programa lor de la grădiniță sau școală presupune adăugarea unor alte limbi străine pe parcursul creșterii lor.

4.Doi moștenitori nu pot călători împreună

Una dintre cele mai importante reguli de la care nu se abate familia regală e că cei mici nu pot călători cu părinții lor. Totuși, se face o excepție în cazul copiilor foarte mici. Tocmai de aceea am și văzut imagini cu Prințul William și Prințul George coborând din același avion. Însă, odată ce micuțul George va împlini 12 ani, regula intră în vigoare. Și asta pentru că, în cazul unui accident de orice fel, măcar unul dintre moștenitori să fie în siguranță.

5.Au cod vestimentar

N-o să-i vedem prea curând pe Prințesa Charlotte într-o rochiță Elsa și nici pe Prințul George, în tricouri Fulger McQueen. Există un cod vestimentar strict pe care până și cei mici sunt obligați să-l respecte atunci când ies în public. Probabil ați observat cum Prințul George poartă tot timpul pantaloni scurți. Această piesă vestimentară face parte din codul lui vestimentar, denotă faptul că face parte din nobilime. Iar sora lui e văzută tot timpul în rochiță și paltonaș.

6.Trebuie să se oprească din mâncat când termină Regina de mâncat

Cu toții știm că trebuie să îi respectăm pe cei în vârstă, iar acest lucru se aplică mai ales când bunica este nimeni alta decât Regina Marii Britanii. Așadar, la masă, când familia regală ia prânzul, micul-dejun sau cina împreună, toți trebuie să țină cont de Regină. În momentul în care ea a terminat de mâncat, toată lumea pune tacâmurile jos, indiferent dacă mai avea sau mai voia să guste ceva.

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: