Argentiniana Marcela Iglesias și-a dezvoltat o pasiune cu totul neobișnuită, femeia dorește să devină copia păpușii barbie! Cum are loc transformarea, vezi mai jos. 

Argentinianca Marcela Iglesias este obsedată de celebra păpușă și investește în look-ul său pentru a semănă perfect cu ea. Aceasta face senzație pe rețelele de socializare cu look-ul său de Barbie: par lung, forme voluptoase și haine sexy, care să îi pună trupul apetisant în valoare.

Vedeta-Instagram primește însă o mulțime de mesaje în care este acuzată că a apelat la operații estetice pentru corpul ei de “păpușă”. Marcela insistă că este sută la sută naturală, dar recunoste că soțul ei s-a operat ca să semene mai mult cu… Ken.

Marcela locuiește în Los Angeles, este mămică, si spune că obsesia ei pentru păpușa Barbie a început în copilărie.

Momentul care a declanșat-o a fost cel în care mama sa a refuzat să îi cumpere păpușa preferată. În adolescență, obsesia ei a devenit și mai mare, iar acum și-a împlinit , în sfarșit, visul: a reușit să se transforme într-o Barbie în viața reală.

Marcela spune că îi ia 40 de minute să creeze look-ul de păpușă, care presupune un întreg aresenal – peruci, machiaj, lentile de contact și costume inspirate de lumea lui Barbie.

Sursa foto: Instagram

Distribuie articolul: