Emilian Crețu este, probabil, unul dintre cei mai direcți și excentrici bărbați celebri de la noi. Știe cum nu se poate mai bine să critice femeile, dar și să le transforme în adevărate dive. S-a deghizat de nenumărate ori în femeie, în poiectul „Da, sunt român”, iar acum e timpul să cunoaștem bărbatul din actorul și make-up artistul Emilian Crețu.

Este foarte greu să fii femeie, trebuie să stai în fața oglinzii ore întregi, să ai grijă de machiaj, coafură și așa mai departe. Eu deseori când joc un personaj-femeie, îmi dă mare bătăie de cap nu ceea ce zic, dar însuși procesul de transformare. Trebuie să fii stilată, machiată corect, să fii frumoasă și să fii și la modă.

Rolurile pe care le joc le iau de pe stradă, din societate. Orice femeie pe care o joc este inspirată de undeva, nu apare din pod.

Eu sunt un tip de om care nu dă lecții. Fiecare om învață din propria experiență. Eu critic pentru că sunt multe femei care nu-și găsesc propriul stil, care știu că dacă este la modă să porți pantofi pe toc mare, atunci ea se încalță, chiar dacă nu poate să meargă pe tocuri.

Femeile fug după modă și deseori o dau în bară.

Fiecare femeie are câte un mic complex sau nu-i place ceva la ea și încearcă să-și ascudă aceste mici imperfecțiuni, dar sfatul meu este: „Să nu ascundeți imperfecțiunile, dar să scoateți în vedere părțile frumoase ale corpului și nu doar”.

Femeile din ziua de astăzi nu sunt femeile care au fost cu 40 de ani în urmă, care erau supuse bărbaților. Mie tare mult îmi place că femeile s-au schimbat și acum au încredere în ele.

Într-o familie în care se gândește normal, ambii trebuie să ia decizii, ambii să cedeze când trebuie, nu doar bărbatul să facă asta.

Femeia este și ea om și are tot dreptul să greșească, să facă orice.

Dacă voi avea în viața mea o femeie (probabil), am să aleg să fie din asta care știe să facă tot.

Nu-mi plac femeile „niorlăite”, care „niorlăie” zi și noapte, care de fapt nu știu ce vor de la viață.

O femeie puternică din ziua de astăzi trebuie singură să-și facă banul.

Femeile întotdeauna sună atunci când nu trebuie.

Femeile insistente sunt curajoase, care o să aibă întotdeauna ce vor de la viață.

Femeile sunt foarte geloase, dar gelozia este „moartea” pentru bărbați.

Problema bărbaților este că o mare parte din ei fug după femeile frumoase. Ei acceptă frumusețea mai mult exterioară.

Prea des sunt înțeles mai bine de femei, câteodată în exces.

Dragi femei, eu Emilian Crețu vreau să vă zic că vă iubesc enorm de mult și să aveți încredere în ceea ce faceți, să vă iubiți pe voi și să nu faceți exces de zel în ceea ce înseamnă frumusețe și atenție. Să fiți cât mai naturale. 

Mulțumim localului PoloHouse pentru spațiul oferit pentru filmări.