În prezent, Charlize Theron este mereu prezentă în mediul public, acest lucru se întâmplă pentru promovarea peliculei „Bombshell” în care s-a filmat vedeta și care urmează să apară foarte curând. Actrița oferă multe interviuri, iar unul dintre acestea s-a dovedit a fi mai emoționant decât ne-am fi așteptat. 

Recent, într-un interviu oferit în cadrul unei emisiuni din New York , actrița a ales să vorbească despre un eveniment, nu tocmai plăcut, din trecutul ei. Charlize a povestit detaliat despre noaptea în care mama ei, Gerda, și-a împușcat soțul, tatăl lui Charlize. Această acțiune ar fi fost efectuată în scop de autoapărare. Charlize Theron avea doar 15 ani când s-a întâmplat acest lucru.

„Tatăl meu a fost un om bolnav. A fost alcoolic toată viața lui – nu l-am cunoscut altfel. Familia mea s-a blocat într-o situație lipsită de speranță. Atunci când trăiești împreună cu un alcoolic, fiecare zi este absolut imprevizibilă, acest sentiment de nesiguranță rămâne să te însoțească pentru tot restul vieții. Am avut o familie nu tocmai „sănătoasă”. Cu siguranță toate evenimentele din acea perioadă și-au lăsat amprenta. Mi-aș dori ca ceea ce s-a întâmplat în seara aceea să nu se fi întâmplat vreodată. Totuși așa se întâmplă atunci când problema nu este analizată din rădăcină”, recunoaște actrița pentru National Public Radio.

De asemenea, Charlize a descris în detaliu evenimentele din acea noapte, când mama ei a fost nevoită să-și împuște soțul.

„Tatăl meu era atât de beat, încât abia se ținea pe picioare când a intrat în casă cu o armă. Mama și cu mine eram în dormitorul meu, ne sprijineam de ușă, încercam să o ținem închisă deoarece el încerca să pătrundă înăuntru, să dezbată ușa. A făcut câțiva pași înapoi și a împușcat în ușă de trei ori. Niciunul dintre aceste gloanțe nu ne-a lovit pe noi, ceea ce este un miracol. Dar cu scopul de autoapărare mama mea a decis să elimine această amenințare”, a povestit actrița.

Vedeta de la Hollywood a recunoscut, de asemenea, că nu i-a fost niciodată rușine să vorbească despre acest episod din viața ei.

„Aceasta este violență în familie, mulți oameni au aceleași probleme și le știu foarte bine gravitatea. Nu mi-a fost rușine de asta, cred că, cu cât vorbim mai mult despre aceste lucruri, cu atât ne dăm seama mai bine că nu suntem singuri. Cred că pentru mine a fost întotdeauna o poveste despre ce înseamnă să crești și să trăiești lângă o persoană care suferă de dependență și ce consecințe poate avea această situație”, a încheiat Charlize.

Sursa: Spletnik.ru