Că moldovencele sunt frumoase este un lucru deja știu, dar nici bărbații de la noi nu se lasă mai prejos. Astăzi îți prezentăm trei bărbați de la noi cu un fizic impresionant. Sunt modele peste hotarele țării și fac multe femeie să suspine după ei. 

1. Victor Șuiu

Este originar din Fălești  și a ajuns model în Dubai. Victor  a ajuns în top 5 cei mai frumoși bărbați din lume. El s-a ales și cu titlul pentru cel mai lucrat corp, la concursul internațional de frumusețe, Man of the World. Tânărul de 30 de ani, locuiește de mai mulți ani în Dubai, unde este model la o agenție cunoscută de modeling.

2. Valeriu Guțu 

A fost desemnat cel mai frumos bărbat din Moldova și ne-a reprezentat țara la mai multe concursuri. Valeriu a apărut în mai multe videoclipuri. Nu mai este nevoie să vă spunem multe, pozele vorbesc de la sine.

3. Ion Garaba

S-a născut în orașul Basarabeasca are 24 de ani, 1.81 m înălțime. Chiar dacă este de la noi, Ion a fost ales în anul 2016 să reprezinte România la Mister World. A făcut o obsesie pentru sport, iar rezultatul credem noi că se vede.

 

Sursa foto: Facebook.com

 

 

Distribuie articolul: