Este una dintre cele mai focoase blonde de la noi. Natalia Colesnic, reprezentantul oficial Kangoo Jumps în Moldova, debordează de emoții pozitive, creativitate, pofta de viață și multă energie.

Natalia Colesnic a plecat într-o vacanță relaxantă în Italia. Acolo ea petrece timpul liber, alături de cei dragi, savurând cele mai delicioase bucate italiene și vizitând zilnic cele mai celebre destinații istorice din Torino.

Ei bine, nici în vacanță Natalia nu uită să aibă grijă de silueta sa, așa că ea , se antrenează pe unde apucă. Îmbracată într-o ținută sport alcătuită dintr-o pereche de pantaloni și un top, Natalia și-a etalat abdomenul în toată splendoarea, executând câteva exerciții de Kangoo Jumps.

Natalia Colesnic se poate lăuda cu un abdomen sculptat și picioare tonifiate. Ea nu uită să își delecteze fanii cu poze incitante, pe care le publică pe rețelele sociale.

Citește și: Natalia Colesnic, despre afacerea care a devenit stil de viață: „Nu există o limită minimă de vârstă când poți face afaceri”

Distribuie articolul: