Pentru Andreea Marin, asptectul fizic este unul extrem de important, iar vedeta are grijă ca mereu să fie în formă maximă. Așa se face că la ai săi 42 de ani, arată de-a dreptul spectaculos. A demonstrat-o nu o singură dată.


Toată lumea o cunoaște mereu aranjată și cu orice detaliu pus la punct. Andreea Marin, însă nu evită să apară pe rețelele de socializare fără makeup sau în haine de casă. De curând, vedeta a postat și o imagine în care este complet nemachiată. Chiar dacă diferențele sunt vizibile, jurnalista arată admirabil. Totul se datorează regimului strict de alimentație la care a apelat:

„Tenul și întregul corp se curăță în trei zile de detoxifiere în mod minunat: luminozitate fără pic de machiaj, elasticitate, fermitatea pielii, eliminarea toxinelor. În mod special nu am pus nici un filtru pentru această fotorafie”, a menționat Andreea Marin în descrierea pozei.

15873393_1534033893290872_563389376347109059_n

Citește și: Iată secretul! Cum se face că la 42 de ani Andreea Marin arată splendid

După ce a mers la Brașov pentru câteva zile, într-un centru în care a realizat diverse proceduri, Andreea Marin se află acum în București, iar în weekendul următor va reveni la regimul prestabilit. Iată câteva dintre bucatele pe care le mănâncă în această perioadă.

Foto: Instagram.com

 

Share post with: