Ducii de Cambridge - Prințul William și Kate Middleton, efectuează în aceste zile o vizită în Polonia, unde urmează să aibă întâlniri cu o serie de oficiali de la Varșovia. În escapada lor, soții și-au luat și cei doi copii. Cât de mari s-au făcut George și Charlotte, vedeți mai jos.

Kate și William au aterizat la Varșovia astăzi, în compania celor doi copii ai lor – de 2 și aproape 4 ani. Vizita familiei în Polonia are drept scop ameliorarea tensiunilor post-Brexit, această călătorie mai fiind numită și „excursie de bunăvoință menită să sublinieze legăturile amiabile ale Marii Britanii cu țările membre UE”.

5

Cei 4 au fost surprinși de camerele foto în timp ce ieșeau din avion și se deplasau spre aeroport pentru a se întâlni, la prânz, cu președintele Andrzej Duda și cu Prima Doamnă Agata Kornhauser-Duda la Palatul Prezidențial.

4

Vizita de „respect și prietenie” va include o plimbare prin orașul vechi, o vizită la Muzeul Insurecției din Varșovia și o întâlnire cu veteranii celui de-Al Doilea Război Mondial. De asemenea, soții urmează să aibă o întâlnire cu reprezentanți ai mediului de afaceri.

3

 

La sosirea în Polonia, Ducesa purta un costum format din fustă și jachetă albă, în timp ce fiica sa – o rochie de mătase, cu imprimeu floral. Prințul William a ales să îmbrace un costum întunecat, în timp ce George purta tradiționalii pantaloni scurți și o cămașă.

Mereu la fel! De ce Prințul George este îmbrăcat de fiecare dată în pantaloni scurți?

2

Miercuri, familia va ateriza în Germania.

1

 

Amintim că Prințul George își va sărbători a patra aniversare sâmbătă, pe 22 iulie.

Foto: Kate Middleton – Duchess of CambridgeUK News

Distribuie articolul: