Se pare că splendoarea podoabei capilare poate adăuga carismă nu doar femeilor, ci și bărbaților, iar modelele pe care le veți cunoaște mai jos, fac parte dintr-o comunitate de pe Instagram, dedicată bărbaților care își prind părul în coc și sunt surprinși, în fotografii, în preajma unui loc preferat de toată lumea: Disneyland-ul.

Ne plac bărbații care iubesc cocurile și Disneyland-ul. Etichetează astfel de bărbați folosind hastag-ul #manbunsofdisneyland”, spun fondatorii contului de Instagram @manbunsofdisneyland. Se pare că la Disneyland, anume bărbații cu barbă și coc sunt cei mai frecvenți vizitatori maturi de sex masculin.

Comunitatea virtuală îmbină două slăbiciuni – coafura bărbătească și unul dintre cele mai magice locuri de pe Terra. Să nu credeți că acești subiecți, cu coc și siluetă bine lucrată, sunt burlaci singurtici, care vin la Disneyland pentru a-și liniști amărăciunea. Printre ei, se numără tătici grijulii, bărbați stilați și îndrăgostiți.

O adevărată sursă de inspirație pentru bărbații nonconformiști, care decid să-și crească părul, dar le este frică să îndrăznească să-și revoluționeze și stilul vestimentar. Aici, veți găsi bărbați care abordează cu gust cocul, ca și accesoriu drăguț pentru costumul clasic, stilul sport și chiar casual. Să nu mai pomenim și de stilul retro, care este în trend în acest an.

Internauții se amuză pe seama faptului că aici, bărbații cu coc sunt surprinși în „habitatul lor natural”. Există și un motiv: compania Disney a abordat în repetate rânduri acest tip de coafură în desenele animate pe care le promovează!

Admirați-i și voi:

Foto: instagram.com/manbunsofdisneyland

Distribuie articolul: