O admirăm în tot mai multe fotografii nu doar pentru frumusețea sa naturală, dar și pentru podoaba capilară de toată splendoarea. Modelul Nina Crețu, sora actorului Emilian Crețu, este o frumusețe răpitoare și cucerește tot mai multe podiumuri, dar mai ales branduri de haine. Ne-am lăsat cuceriți de un set de poze realizat pentru designerul vestimentar Olga Prubina, în care Nina apare în rochii largi și perfecte pentru sezonul estival.

Am tras-o de vorbă pe tânăra model să ne spună care este secretul acestei frumuseți naturale, lipsite de mult efort, ce face pentru a se menține în formă și dacă i s-ar propune, ar recurge la intervenții estetice???

Podoaba capilară – pe primul plan

„La capitolul îngrijire personală, de o atenție mai sporită se bucură podoaba capilară. Cel puțin o dată pe săptămână fac mască la păr cu diferite uleiuri hrănitoare (de măsline, de cocos, de recin, de avocado, de argan) sau… cu ce găsesc prin frigider: borș acru, ouă, miere, muștar, cognac, suc de lămâie, suc de aloe vera”, spune Nina Crețu. Ce-i drept, modelul nu ne-a oferit proporțiile, rețetele fiind secretul său, moștenit încă de la mama și bunica. Mai are un secret cu care însă ni s-a împărțit. Cu singuranță că tu faci anapoda…

„Nu folosesc aproape niciodată uscătorul de păr și/sau placă pentru păr  – acestea distrug părul foarte mult. Mai am încă o regulă strictă – niciodată nu-mi pieptăn părul atunci când este ud”, mai spune modelul.

Pentru față – doar metode naturiste

„Pentru îngrijirea facială recurg mereu la metode naturiste. Folosesc des apa termală și sucul de aloe vera. Când vine vorba de make-up, regula mea este strictă: este exclus fondul de ten! Îl folosesc cel mult de două ori pe lună”, ne spune modelul.

Cât despre anumite schimbări estetice, am înțeles sigur: Nina Crețu este împăcată cu sine, e fericită pentru cum arată și cu ce a înzestrat-o mama natură:

„Întotdeauna este loc de mai bine, însa eu nu am de gând să modific nimic la mine. Sunt foarte mulțumita de frumusețea naturală cu care m-a înzestrat mama natură și nu aș recurge la nicio schimbare”.

Foto: PARUBINA