Nina Crețu își face un nume tot mai cunoscut în lumea modellingului și nu ne va fi de mirare când vom afla că a semnat cu celebre reviste și branduri din străinătate. Recent, a apărut noul număr al revistei Red by Rodica Ciorănică, în care o vedem pe Nina într-o ipostază mai deosebită.

Bruneta a fost protagonista unei ședințe foto la malul mării așa că, a renunțat la câteva haine. Nina a lăsat lenjeria intimă și a pozat topless.

Nina a oferit și un interviu revistei. Iată cum se descrie sora lui Emilian Crețu. 

„După această față inocentă se ascunde și un suflet la fel de cast și pur. Îmi permit să spun că fizicul meu reflectă și aspectul interior. Privind dincolo de expresiile citite pe fața mea, întotdeauna se găsește adevarul. De fiecare dată când pozez, mă strădui să fiu doar EU, cea naturală și simplă, fără surplusuri de grimase înșelătoare.”

Modelul nu s-a ferit niciodată să arate că este o fată simplă de la țară, la amiaza să mulgă vaca, iar seara să pozeze elegant pentru reviste glossy.

„…în zilele noastre rar întâlnești persoane cărora să nu le fie rușine să-i vadă lumea cu sapa-n mână, mulgând vaca sau curățând popușoii. Eu, încerc să îmbin două realități. Nu pretind a fi ceea ce nu sunt. Indiferent în ce colț al lumii ne aflăm, de ce profesie avem, nu trebuie să uităm de unde venim. Din pacate unele „prințese”, postează doar poze în localuri fițoase cu susha-n gură și cu 7 fake-uri pe ele. Deocamdată, am primit doar mesaje pozitive în legătură cu postările mele. Însa nu mi-e frică dacă vor fi și din astea mai piperate. Pentru că trăim vremuri în care aparențele sunt pe primul loc. Majoritatea oamenilor sunt frustrați și complexați de felul cum arată. Se păcălesc pe ei însuși, nu se acceptă așa cum sunt, astfel negând o realitate. Chiar și oamenii care arată bine, preferă o poză fake, crezând astfel, că vor impresiona.”

Interviul integral și mai multe fotografii vezi pe redbyrc.md

Distribuie articolul: