Solistul „Gândul Mâței” și juratul „Moldova are Talent”, Nicu Țărnă, a sărbătorit ieri, alături de soție un an din ziua cununiei. Nicu și Cristina au marcat astfel nunta de hârtie, mascați în Minnie și Mickey Mouse!

„Iaca o trecut un an! Nunta de hârtie, se spune, iar la noi e nunta de Mickey Mouși”, scrie Nicu Țărnă pe contul său de Facebook. 

Nicu si Cristina

Într-un interviu pentru UNIMEDIA, Nicu Țărnă a fost întrebat cum se simte în rolul social de soț. „Eu diferență mare nu văd. Poate că unii colegi s-au mai îngrășat, poate au devenit mai indiferenți pe anumite subiecte. Eu, totuși, vreau să cred că sunt același, doar că mai împlinit, desigur, pentru că știu că sunt așteptat acasă, și asta e cel mai important. Dacă înainte îmi plăcea să vin acasă și să fiu singur, deseori veneam și eram trist, deoarece colegii mei mergeau acasă și cineva le sărea în brațe. Eu veneam acasă și nu mă aștepta nimeni. Acum mă așteaptă, iar asta mă bucură”, a spus artistul.

Nicu Tarna si Cristina Cojocaru

Nicu si Cristina la nuntaÎn altă ordine de idei, Nicu menționa despre dorința de a fi tată: „Noi lucrăm la acest capitol, cum spun moldovenii”, a răspuns Nicu zâmbind la întrebarea dacă el și soția sa vor deveni părinți în timpul apropiat. „Și eu și Cristina vrem foarte mult copii. Mie îmi place mult chestia asta la moldoveni: Când o vrea Domnul”, a mai adăugat artistul.

„Sarea și piperul” din familia Țărnă sunt compuse din: încredere, cedare și dragoste: „Eu cred în dragoste veșnică, eu nu cred în dragoste de 3 ani, în acea chimie care durează 1-2 ani. Apropo, eu cred în reîndrăgostire. Eu știu că acest fenomen există. Sunt absolut convins că vom dovedi altora că se poate”, a mai spus Nicu pentru sursa citată.

Amintim că Nicu Țărnă și Cristina Cojocaru s-au cununat religios și civil pe 20 iulie 2013, iar nunta a fost sărbătorită o săptămână mai târziu, pe 26 iulie 2013. Nașii de cununie ai cuplului au fost Liliana și Sergiu Palihovici.

Distribuie articolul: