Așa cum au promis și ieri seară, Nicoleta Nucă și rapperul român Cabron au lansat, în această dimineață, colaborarea la care au muncit în ultimele săptămâni. Featuringul „Adevăr sau Minciună” a răsunat în premieră la Radio ZU, iar videoclipul oficial al acesteia a fost încărcat și pe YouTube, râvnind la un succes similar cu cel de după lansarea single-ului „Nu sunt”. 

Rapperul Cabron s-a arătat încântat să colaboreze cu una dintre cele mai iubite voci din România.

„Ce se întâmplă în viața mea este ceea ce se întâmplă în viața multora. Adevăr sau Minciună este despre persoanele care nu neapărat suportă adevărul. Unele persoane se simt mai bine când sunt mințite. Toată lumea minte. În videoclip, am făcut tot felul de cascadorii, de alpinism, am fost legat de schelele astea cu picioarele pe sus. Dar va fi tare. Avem două personaje care joacă rolul a doi îndrăgostiți care se cam ceartă. Așa e-n dragoste, te mai și împingi. Trebuie să împingi persoana, ca să ai de unde s-o tragi înapoi”, declara Cabron, în timpul filmării videoclipului, pentru U TV România.

img

Nicoleta Nucă se declară și ea impresionată de colaborarea cu Hahaha Production și Global Records: „Într-adevăr e o colaborare foarte interesantă. În cazul acestui videoclip, e vorba de o situație de contrast. Eu rămân pe o imagine mai elegantă, mai feminină, pe când Cabron e partea „dark”. El e mai nebunatic și o săfie atârnat cu capul în jos. Alegeți adevărul, dar uneori, dacă trebuie, spuneți și o porție mică de minciună. Dar nu o lăsați să devină obișnuință”, spune talentata basarabeancă.

În timp ce muzica piesei „Adevăr și Minciună” e semnată de Max Chisaru, Ștefan Sprianu, Cabron (Alexandru Minculescu) și Smiley (Andrei Maria), la versuri au muncit Cabron și Smiley.

cats

Foto: captură video, Facebook.com

Distribuie articolul: