După ce a câștigat ediția precedentă a show-ului „Te cunosc de undeva” cu un rol feminin de excepție, sâmbătă seară Nicoleta Nucă a trebuit să abordeze din nou un personaj masculin. Am stat cu sufletul la gură în timp ce improviza personalitatea solistului Roman Iagupov!

A fost preîntâmpinată că pentru a evolua în seara de sâmbătă, Nicoleta a trebuit să-și administreze „pastile” de adrenalină, ceea ce a și făcut! A trebuit, de altfel, să renunțe un pic și la delicatețea sa cotidiană și să se dedice unui rol foarte îndrăzneț!

12495136_1041338629274809_5787752282319459012_n

Nu oricine ar putea intra în pielea solistului din trupa Zdob și Zdub, însă Nicoleta Nucă a dovedit încă o dată că este un model artistic desăvârșit. Talentata basarabeancă și-a potrivit de minune nu doar vocea, ci în primul rând look-ul cu cel al lui Roman.

Și pentru că a interpretat „Sunt hoinar, sunt lăutar” – cea mai nouă piesă din repertoriul trupei Zdob și Zdub, Nicoleta și-a completat imaginea cu o pereche de ochelari rotunzi, un joben de toată frumusețea, blugi și un trenci de culoare neagră. 

Admiră evoluția Nicoletei:

Foto: Te cunosc de undeva, Facebook

Distribuie articolul: