Nepoata Prințesei Diana, Lady Kitty Spencer în vârstă de 28 de ani a fost surprinsă alături presupusul ei  iubit în vârstă de 60 de ani în New York. Michael Lewis este un miliardar. 

În imagini fanii au observat imediat și un inel, însă acesta se află pe mâna dreaptă, așadar nu este momentan vorba despre o logodnă.

Potrivit Daily Mail, Lady Kitty Spencer și Michael Lewis au fost văzuți împreună la începutul lunii plecând împreună din hotelul The Mark din New York, hotel în care a avut loc și petrecerea organizată de Serena Williams pentru Meghan Markle în februarie.

Michael Lewis deține Whistles, un brand de îmbrăcăminte care poate fi găsit atât în Bloomingdales în Statele Unite, cât și în Regatul Unit. Afacerea acestuia valorează, potrivit Daily Mail, aproape 100 de milioane de dolari.

Primele zvonuri despre o relație între Lady Kitty Spencer și Michael Lewis au apărut anul trecut, însă cei doi au păstrat de-a lungul timpului discreția.

Înainte de relația cu acesta, nepoata Prințesei Diana a format un cuplu cu Niccolo Barattieri di San Pietro, în vârstă de 48 de ani. Relația lor a durat 4 ani, ei despărțindu-se în 2017.

Distribuie articolul: