Astăzi, Natalia Gordienko a lansat teaser-ul videoclipului „Cheia”, filmat la Muzeul Național de Artă al Moldovei. Așa cum ne-am obișnuit deja, în clip, alături de artistă, apare un bărbat foarte chipeș. Teaser-ul este însoțit de o declarație emoționantă a Nataliei.

„Fetele mele, iubiți-vă și apreciați-vă! Anume despre asta e piesa mea nouă, „Cheia”, scrisă de Irina Rimeș. Eu niciodată nu voi cânta despre ceva ce nu am trăit eu personal. În tandem cu regizoarea Katya Sanikova, care a filmat cel mai sincer videoclip al meu, „Пьяная” (în traducere „Beată”), am creat un nou adevăr al vieții.”

Citește și: Natalia Gordienko, cuceritoare la premiera moscovită a noului său videoclip! (FOTO)

„În popor se spune: „Bărbatul este cheia, femeia-castelul!”. Eroina baladei mele a luat de la infidelul bărbat cheia de la inima sa și a devenit stăpâna propriului destin. Numai noi avem dreptul să decidem cine e stăpânul care merită să primească acea cheie de la inimioara noastră și cine nu. Dacă ați fost mințită în dragoste, nu vă pierdeți speranța. Așa e viața! Până nu veți bate propriile vânătăi și cucuie, nu veți ști unde este minciuna și unde este adevărul. Atunci când se închide o ușă, din urmă se deschide o alta. Depinde doar de tine, ești pregătită să începi totul de pe o pagină nouă, curată? Noi nu avem stăpâni și ne aparținem nouă înșine.”

Vezi și:  Natalia Gordienko, înșelată de bărbatul vieții ei. Vezi ce spune despre asta

„Sunteți pregătite să deschideți următoarea ușă a destinului și să dăruiți cheița inimii voastre unui alt bărbat care are nevoie de voi? Eu deja deschid o asemenea ușă. Să vedem ce se va întâmpla mai departe”, a scris Natalia Gordienko pe pagina sa de facebook.

 Sursa: facebook.com