După o lungă perioadă în care a stat departe de camerele de luat vederi pentru a da naștere primului său copil, Natalia Gordienko a oferit mai multe detalii despre primul ei copil. Acum interpreta cere sfaturi de slăbit și ne împărtășește detalii din noul proiect pe care îl filmează.

Astăzi Natalia a ținut să le mulțumească tuturor pentru toate mesajele de felicitare pe care le-a primit ieri după interviul acordat la Un post tv din capitală și le cere amicelor sugestii de slăbire după naștere.

Vezi declarațiile: Natalia Gordienko, în premieră după naștere: „Ultimele luni de sarcină au fost cele mai complicate”

Diminețile grele ale unei mame care alăptează, dar mai exact: am reușit să îmi fac o ora și jumătate liberă, între alăptări. Filmăm ceva interesant cu Diana Rudenco. Vă mulțumesc mult pentru toate cuvintele bune pe care mi le-ați spus după emisiunea de ieri. Apropo ieri am fost întrebată cum am slăbit, haide-ți să ne împărtășim experinețele, care și cum a slăbit că vine primăvara și trebuie să arătăm ca niște bombonele pentru bărbații noștri. Offf… bomboanele astea nu îmi dau pace chiar înainte de somn, a scris Natalia pe pagina sa de facebook, unde a publicat și câteva video-uri scurte de la filmări.”

Interpreta apare într-o rochie superbă neagră și cu un șliț în față. Abia așteptăm să vedem rezultatul.

Sursa: Facebook.com

Vezi și: Natalia Gordienko tot mai activă pe rețelele sociale! Interpreta arată impecabil după naștere (Foto)

Distribuie articolul: