După o escapadă plină de culoare la Dubai, Natalia Colesnic și-a făcut din nou valiza, de data asta pentru a-și sărbători ziua de naștere pe tărâmuri îndepărtate de casă! Și cu această ocazie o are alături pe cea care îi este cea mai bună prietenă deja de un an.

#NCBirthday 🎂🎉🍾🥂🙏💜🌺🌺🌺 #justCavalliMilanoClub 😍

A post shared by N A T A Colesnic (@natacolesnic) on

Frumoasa omagiată și-a celebrat ziua de naștere tocmai în Italia, punctul de oprire fiind orașul Milano. Și-a invitat oaspeții într-un faimos club din oraș – Just Cavalli Milano, iar pentru a arăta fantastic, a ales să-și pună o splendidă rochie albă, care i-a subliniat perfect linia taliei.

Sora a surprins-o cu un mesaj plin de sincerități! Natalia Colesnic – omagiată și venerată azi, mai mult ca oricând

Tany, cea mai apropiată prietenă, a acceptat cu drag invitația de a-i fi companie în această escapadă în stil italian.

Natalia Colesnic și Tany Vander au marcat un an de prietenie cu bijuterii identice: „Pentru că ceea ce avem noi nu are nimeni”

Special night❤Thank you @olga_blanc for this beautiful dress🤗

A post shared by Tany Vander (@tanyvander) on

Nu cred că pot reda în cuvinte ceea ce simt eu pentru tine, dar dragostea necondiționată și devotamentul este ceea ce reprezintă sufletul meu cu adevărat. Nu regret nici un rid pe care l-am făcut din cauza ta, dar am făcut noi multe riduri de la atâta hlizitură. Avem atâtea amintiri și atâtea de povestit, încât mi-e teamă ca n-o sa le putem povesti totul copiilor noștri. Nu de alta, dar nu vor trebui să știe că mamele lor au fost nițel sărite de pe fix și tare nebune pe alocuri. În schimb o să le putem povesti despre acea prietenie dintre femei, care este declarată demult pierdută, o să le putem spune de câte ori am plâns una după cealaltă, cum ne era dor atât de mult, încât nu plecam una fără cealaltă practic nicăieri. Cum ne apăram una pe cealaltă și săream în cap dacă cineva zicea ceva de rău. Știu sigur că va veni și ziua când visul cela pe care l-am avut atunci noaptea, unde noi două suntem babe, ambele blonde, și tu te-ai dus la întâlnire cu un moșneguț, iar eu chiar și acolo am mers cu tine! Și m-am trezit atunci fericită, căci visul mi-a spus că o să fim împreună pâna la adânci batrâneți. Te iubesc și sunt recunoscătoare universului ca te-a adus în viața mea”, i-a comunicat Tany, cu ocazia aniversării. 

Natalia Colesnic şi Tany Vander celebrează un an de prietenie la Dubai! „În zilele noastre e un lux să ai o prietenă care să țină la tine necondiționat”

https://www.instagram.com/p/BReTeNIlrhs/

#friendshipneverends 👯💞#NCBirthday 🍾🎂🥂🌺

A post shared by N A T A Colesnic (@natacolesnic) on

Și pentru că vizitează una din capitalele modei și designului (metropola Lombardiei este faimoasă prin case de modă și magazine atrăgătoare) shopping-ul este în capul „listei” fetelor.

Shopping Time😍 💞 #friendshipneverends 👯

A post shared by N A T A Colesnic (@natacolesnic) on

Foto: Instagram