Natalia Colesnic este o femeie puternică care a trecut prin multe,  atunci când îi era cel mai greu avea umărul mamei ei pe care se putea plânge. În primul rând le leagă o prietenie strânsă și acesta este poate și motivul pentru care relația lor devine mai frumoasă pe zi ce trece. 
Cum este relația cu mama ta acum și cum a fost în adolescență?
„Dintotdeauna a fost una foarte frumoasă. Eram foarte atașată de mami. Am crescut doar cu ea și îmi plăcea să merg oriunde cu mama, s-o am mereu în vizor. Relația în ani doar s-a intensificat. Ne înțelegem de minune. Atunci când e stresată, reușesc s-o liniștesc în câteva minute, chiar și la telefon. Ne simțim una pe alta, ne ascultăm una pe alta și avem acea armonie dintre mamă și fiică nemaipomenit de divină.”
Ce ai învățat de la ea?
„Ahh…foarte multe. Ca orice femeie, am deprins arta gătitului de la mama. Cine gătește cel mai gustos pe lumea asta? Sigur că mama.”
Ea este un exemplu pentru tine și crezi că i-ai călcat pe urme?
„Sigur că e un exemplu. Orice mama e un model pentru copilul său. Doar învățăm să iubim și să ne creăm valori puternice de la mama. Mami e o femeie foarte puternică, iar această putere mi-a transmis-o și mie.”
Care este cel mai prețios sfat pe ți l-a dat vreodată?
„Să-mi iubesc familia și să lupt pentru ea. Nu există nimic mai prețios pe lumea asta decât oamenii dragi.”
Crezi că mama ta a învățat ceva de la tine?
„Hmm… cu siguranță. Părinții învață și ei de la copii. Pe mama mea întotdeauna a uimit-o ambiția mea. Iar ambiția cu puterea pe care mi-o oferă ea, mă ajută să dobândesc absolut tot ce îmi doresc.”

Distribuie articolul: