Natalia Barbu a fost invitata din acest weekend la emisiunea „Într-un cuvânt despre…” cu Lili Lozan.

Prietenul ei cel mai bun este și soțul ei, are încredere în oameni chiar dacă a fost de foarte multe ori dezamăgită. Plecarea mamei sale de printre noi s-a întâmplat prea devreme, iar asta a fost o pierdere grea de descris în cuvinte pentru Natalia. Despre toate acestea, interpreta i-a povestit Liliei Lozan.

Și-a dorit să fie interpretă încă de mică și spune că nu a fost deloc ceva indus. S-a născut cu această dorință, ulterior a apărut responsabilitatea și dorința de a urca pe scenă.

Până la 8 ani, Natalia a stat mai mult la bunici, unde a avut parte de o copilărie superbă, așa cum copiii de la oraș poate nu pot avea. A fost un o fetiță răsfățată și destul de năstrușnică și Victoraș băiețelul ei îi calcă pe urmă.

Victor este deja băiat de școală, clasa pregătitoare. Merge la ore și chiar dacă este foarte micuț, Natalia îl caracterizează ca fiind un copil foarte conștiincios.

Atunci când s-a căsătorit presa a vuit, iar cei din jur nu credeau în iubirea lor, dar iată că au trecut 7 ani de când Natalia și Tony sunt fericiți împreună. 

„Eu cu soțul meu vorbim despre tot, el este prietenul meu. Când e vorba de muzică el ascultă poate să îmi de-a niște sfaturi. Cu el am început să primesc criticile mai ușor în general.”

„Nu m-a afectat așa mult, dar reacția oamenilor la aceste articole au fost ciudată pentru mine. Oamenii au niște limite. Dacă e mai mare, gata sigur e pentru bani, iar dacă e mai tânăr … să nu zic pentru ce e mai bun… Ce nu ai face tot nu e bine.”

Natalia și-a deschis sufletul și a  vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei. 

Cea mai grea perioadă a fost pierderea mamei mele, mai greu de atât nu se poate. Dacă nu aveam copilul și soțul alături de mai cred că era foarte greu. A trecut un an de zile până am putut să când flori de liliac. Mă opream nu puteam cânta, efectiv. Ușor, ușor am zis asta e. Eu o simt din ce în ce mai mult în viața mea. Din ce în ce mai mult o văd pe chipul meu. 

Rănile nu se lecuiesc ele se transformă. Accepți că omul nu mai este fizic lângă tine. Începi să vorbești cu ea prin vise, începi să o simți în lucruri în gesturile tale.  

Pentru mai multe declarații urmărește interviul realizat de Lili Lozan:

Citește și: Natalia Barbu e tot mai sexy! Vezi cum a pozat interpreta (Foto)