Frumoase sunt Tradițiile neamului nostru cu ocazia Anului Nou sau a Sfântului Vasile pe stil nou: uratul sau plugușorul și semănatul. În unele zone însă, există și alte obiceiuri recitative și dansante la fel de deosebite. Aflată în Muntenia de sărbători, Natalia Barbu a rămas profund uimită de o tradiție locală a bărbaților.

Artista era în trecere pe lângă Comuna Muntenii de Sus, Județul Vaslui, România, asta pentru că și anul nou a găsit-o tot prin Moldova Românească.

„În Satu Nou m-am bucurat de tradițiile vechi, alături de acești tineri frumoși. Să ne iubim tradițiile! La multi ani, nouă, românilor!”, a precizat Natalia, distribuind filmulețul video.

natalia-barbuAproape de cumpăna dintre ani, Natalia Barbu a făcut și o evaluare a lui 2016. Iată ce a scris artista:

„Dragii mei, am avut un an greu, dar cu descoperiri uimitoare, oameni minunați, proiecte de suflet. Anul care vine abia aștept să mă împart cu voi cu aceste proiecte, să ne auzim cu toți numai de bine. Vreau să vă mulțumesc că mi-ați fost alături și ați crezut în mine, atunci când poate eu nu mai credeam. În special vreau să le mulțumesc echipei de la YOUBESC Sound pentru marea încredere care au avut-o în mine ca om și artist. La mulți dragilor, să vă bucurați unul de altul, iubiți cu toată inima și fiți fericiți!”

Foto: Dima Iacovlev, Facebook.com

Distribuie articolul: