Ziua de ieri, 13 iunie a fost cu mult noroc pentru Natalia Barbu. Interpreta a lansat un nou clip la melodia „Rătăcind”. Versurile au fost scrise și de această dată de Zina Zen, cea cu care Natalia colaborează de mulți ani. 

„Singura constantă din univers este schimbarea, iar cel mai drept și scurt drum spre fiecare dintre noi este căutarea, uneori la braț cu rătăcirea. Nu există formule sigure. Fiecare poveste aduce și încorsetare, și luptă, și abandonare, iar pentru eliberare, avem nevoie de pauză de la amintiri, asocieri și gânduri. Poți să fugi de tine și la capătul pământului – când ajungi acolo, înțelegi că nu te poți ascunde. Ești a ta, și în rătăcirea ta, te apropii cel mai mult de tine.
Nu e nici un secret. Dacă lași să treacă, trece. Durerea, golul, neîmplinirea. Doar că trebuie lăsat să ardă până la capăt. Iar dacă lași să vină, vine. Lumina, iubirea, viața. Suntem oameni.

P.S. Nu zilele de 13 aduc ghinion în viață, ci alegerile noastre greșite. Mă gândesc la asta în fiecare zi de 13 a fiecărei luni. De ani de zile,” a scris Natalia pe pagina sa de facebook, ieri când a lansat videoclipul.

Vezi și: Natalia Barbu i-a dedicat o melodie regretatei sale mame! „Acel gol din suflet nu dispare nici cu timpul, nici cu oamenii întâlniți poate, doar cu Victoraș…”

Distribuie articolul: